Over Johanna

Mijn naam is Monica Bosgoed-Wolters. Eén van de gezichten achter Johanna’s Handelshuis. Ik vertel je graag meer over ons bedrijf!

Monica

In 2018 werd Johanna’s Handelshuis geboren. Met geld uit haar spaarpot kocht Monica haar eerste lockers. Monica: “Die verkocht ik zo snel, dat ik weer een nieuwe partij heb opgekocht. Toen had ik ineens 150 lockers staan en werd het wel heel serieus. Dus heb ik Johanna’s Handelshuis opgericht.”

Bij Johanna’s Handelshuis vind je echt van alles! Dat is precies de reden waarom we het Handelshuis hebben genoemd. De naam Johanna is de tweede naam van Monica, een fijne en degelijke naam, die past bij de uitstraling.

De gezichten achter Johanna’s Handelshuis zijn Monica en haar man Roy. Monica heeft op werkgebied zowel een creatieve als sociale achtergrond. Ze deed de bloemisterij opleiding, leerde etaleren en werkte bij een bloemist en tuincentrum. Uiteindelijk rolde ze de jeugdzorg in, wat ze vervolgens 15 jaar heeft gedaan. Maar de creatieve kant bleef haar trekken en zo ontstond Johanna’s Handelshuis.

Roy heeft een achtergrond in transport, logistiek en handel. Hij vindt interessante adressen en spullen en rijdt met de vrachtwagen overal naar toe. Ze genieten ervan om dit werk samen te doen en geven elkaar het zetje in de rug dat ze nodig hebben. Een hele mooie balans en de basis van Johanna’s Handelshuis!

Gevoel van vrijheid

“Wat zie je nou in die troep”, is één van de meest gestelde vragen die ik krijg. Totdat mensen zien hoe zo’n oude stalen kast of gave doorleefde werkbank in een interieur kan staan. Het rauwe van de meubels en het verhaal erachter, waar ze vandaan komen, vind ik echt mooi. Als ondernemer heb je bovendien zo’n gevoel van vrijheid, we doen wat we leuk vinden en dat is het mooiste gevoel van vrijheid!

Ben je op zoek naar een uniek meubel met en een verleden? Kijk dan bij ons aanbod of neem contact met ons op zodat we op zoek kunnen gaan voor jou!

Maak kennis met ons!

Johanna’s Handelshuis

Meubels met een verleden
Johanna’s Handelshuis geeft meubels een tweede leven. Ben jij op zoek naar een industrieel meubelstuk, een gaaf en uniek object dat jouw interieur compleet maakt? Bijvoorbeeld een stalen locker of gave oude werkbank? Wij verkopen meubels met een verhaal!

Geef een review!

We horen graag wat jij vindt van onze producten en service. Laat een review achter via google!

Contact?

Johanna’s Handelshuis

info@johannashandelshuis.nl

Monica Bosgoed-Wolters
06 – 48 27 02 67

Roy Bosgoed
06 – 54 22 24 10 

Bezoekadres
Karel van Gelreweg 30
6961 LB Eerbeek

© 2024 Johanna's Handelshuis | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring
Ontworpen door Thumbs Up | Gerealiseerd door Sieronline